SOUND & Valentin Radu la apogeu

Un nou concert Sound & Valentin Radu a avut loc la Casa Studentilor din Bucuresti, spatiul Clubului Old School fiind neincapator pentru iubitorii de muzica buna.
Desi parea ca programul e acelasi ca la concertul anterior si fusesera facute doar doua repetitii, ceea ce a determinat un inceput timid al recitalului, datorita show-manului Valentin Radu concertul a devenit dintr-o data acaparant si stralucitor.
Practic e vorba de un diamant slefuit de dirijorul Voicu Popescu in mii de fatete si de maiestria bijutierului Valentin Radu de a-i crea o montura deosebita.
Corul Sound a castigat anul acesta Marele Premiu al Festivalului Coral de la Ohrid si Premiul pentru cea mai buna interpretare a unui cantec in limba macedoneana.
Programul de acum, "All that Sound" i-a dat prilejul muzicianului Valentin Radu sa-si expuna stralucitor pasiunea pentru muzica americana,de la negrospirituals la monumentalii creatori John Denver,Irvin Berlin,Manfred Mann,Billy Joel,Roger Emerson sau Andrew Lloyd Weber("Fantoma de la Opera" si "Memory"). Valentin e unic in tripla calitate de pianist, dirijor si aranjor.Si e patriot devotat tarii de adoptie,dar nu uita de unde a plecat si arata ca e roman oriunde concerteaza in lume. Nu voi face alte consideratii, dar concertul a fost o reusita pentru corul Sound si meritul ii apartine in egala masura dirijorului Voicu Popescu care munceste de 16 ani la slefuirea Soundului.
Proiectul SOUND & Valentin Radu este la apogeu, dupa debutul din 11 mai 2000 de la Ateneu cu "Bridge on the trouble water"(concertul si-a luat numele de la cantecul lui Paul Simon), an de an, in mai si noiembrie, concertele fiind sustinute cu precizie de metronom si cu un mare succes de public.
Finalul a fost un fel de prelungire a concertului cu Valentin Radu interpretand la pian "O,ce veste minunata" si "Gingle Bell", partea vocala fiind interpretata de catre spectatori.In plus, Sound-ul a cantat divin cantecul in limba macedoneana,cu acesta luandu-si la revedere de la public.
A fost atat de frumos ca am ramas....
fara cuvinte
fara cuvint
fara cuvin
fara cuvi
fara cuv
fara cu
fara c
fara litere
fara liter
fara lite
fara lit
fara li
fara l
fara glas

0 comentarii:



Trimiteți un comentariu