Mare succes al spectacolului "Pentru voi,muguri noi"

Spectacolul "Pentru voi,muguri noi" sustinut de AMADEUS si invitatii sai la Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti pe 4 noiembrie va ramane mult timp in memoria celor prezenti.
Au fost multe superlative:
"Cel mai frumos spectacol organizat in Romania dedicat memoriei unui artist!", a spus Andreea Runceanu;
"Un spectacol mai bun decat festivalul Mamaia din anul acesta", a spus chiar pe scena Mihai Bogatu.
"Un spectacol extraordinar;de mult n-am mai vazut sala asa de plina!" conform Andra Radu,organizator de evenimente.
Sa punctez:
- spectacolul a mers snur dupa scenariul facut de Andreea Runceanu, clipurile cu Mihaela Runceanu pe cele doua ecrane fiind integrate in spectacolul sustinut de artistii de pe scena.
- toti artistii de pe afis au onorat spectacolul intr-o forma de zile mari, Silvia Dumitrescu avand onoarea de a incheia spectacolul;
- o mare surpriza si pentru subsemnatul a fost prezenta la eveniment a compozitorului Ionel Bratu Voicescu, autorul muzicii hitului "Pentru voi,muguri noi"
- nu au existat scaderi, toti "mugurii noi" avand prestatii scenice extrem de aplaudate:Bianca Lixandru, Bianca Purcarea, Rodica Tudor, Alexandru Tudor si Denisa Trofin.
- sensibil, ca de fiecare data, Marian Stere a citit o poezie scrisa pentru Mihaela Runceanu si a cantat foarte bine;
- membrii clubului, solisti foarte buni, au dat culoare evenimentului:Ion Radu,Ioana Sandu si Catalin Magdalinis;
- doamnele Stela Enache (care doar a vorbit!) si Corina Chiriac au aparut pe scena,s-au integrat perfect evenimentului, iar Corina a entuziasmat sala
- au dansat cu mare maiestrie doi pusti de 10 ani, Gabi si Eric;
- o prezenta deosebita in spectacol Alina Sorescu,frumoasa si extrem de talentata;
- "fara talente", dar foarte temperamentala si in voce, a fost Minodora Dedis la momentul dedicat Madalinei Manole;
- Amadeus si Vlad Mirita au demonstrat "ca sunt din alt film", putand face fata cu succes in orice spectacol de nivel international;
- de mare efect momentul Irina Popa-Xenti Runceanu;
- la final, impreuna cu intreaga sala, a cantat un cor de solisti "Pentru voi,muguri noi" in care s-au remarcat Cristina Manoliu,Marian Stere si Aurel Toma;
- spectacolul a fost prezentat de catre Andreea Runceanu cu gratie si inspiratie si de Mihai Bogatu cu informatie si transpiratie.
- desi ne-am temut ca ne vom lungi si vom plictisi, am reusit sa tinem spectatorii in priza pana la sfarsit, peste 100 de persoane urmarind spectacolul in picioare;
- am avut o audienta deosebita, printre spectatori numarandu-se si solistii Ioana Nanasi, Aurel Moga si Bogdan Ionita;
-dintre membrii Fan Clubului au constribuit la desfasurarea evenimentului urmatorii: Mircea Nicolau, artizanul aducerii in spectacol a doamnei Corina Chiriac; Mihai Stefan, care a convins-o sa participe pe doamna Stela Enache;
Mirela Ramniceanu, care a tinut legatura cu Electrecordul si a participat la amenajarea standului cu CD-urile Mihaelei Runceanu;pe plan organizatoric au ajutat Sorin Stoleru, Steluta Purcaru,Nina Mocanasu, Iuliana (de la Brasov),Dan Popovici si Fane,etc.
- evenimentul a devenit vizibil pe internet datorita Manuelei Constantinescu care a filmat si a pus deja pe Facebook mai multe clipuri cu parti insemnate din spectacol;
- a contribuit cu prezenta pe scena, dar si cu filmarea profesionala a spectacolului, redactorul TV Sorin Lupascu, care doreste sa difuzeze integral manifestarea la TVRM in ziua de Craciun.
- spectacolul a avut si o scenografie de exceptie, cele doua bannere cu chipul Mihaelei Runceanu si cortina cu leduri avand un efect deosebit asupra spectatorilor.
- din punct de vedere tehnic, adica sonorizare,lumini, videoproiectoare,totul a functionat perfect.
Concluzia, comunicata de multi dintre cei prezenti si decantata timp de 5 zile, este ca a fost un spectacol exceptional si ca va trebui sa muncim mult pentru ca si la anul sa reusim sa impresionam publicul.
Dar totul, totul, i se datoreaza Andreei Runceanu, care a muncit enorm, care a facut turul tuturor emisiunilor si televiziunilor importante pentru a mediatiza evenimentul.
Ma inclin in fata ta, Andreea!

1 comentarii:

Diana spunea...


Felicitari organizatorilor, familiei Runceanu si fanilor Mihaelei Runceanu pentru acest mare succes al spectacolului comemorativ. Sa dea D-zeu sa devina o traditie acest spectacol.



Trimiteți un comentariu