Invitatie la Casa Studentilor Bucuresti - Ziua Bloggerilor Bucureşteni

Sâmbătă, 30 mai 2009, între orele 12 - 20, Casa de Cultură a Studenţilor din Bucuresti vă aşteaptă cu porţile deschise la Ziua Bloggerilor Bucureşteni.
Pe mereu tânărul Alexandru Horia, coordonatorul Centrului pentru Tineret de la Biblioteca Mitropolitană, pe colegii acestuia din echipa de organizare a ZBB şi pe inimoasa Anda Avrămuţ, animatorul cultural al Casei Studenţilor îi veţi întâlni la faţa locului.
Pe lânga organizatorii deja anunţati, vă voi aştepta şi eu, alaturi de noua echipa managerială a Casei Studenţilor formată din entuziaştii Andra Radu si Petru Iura.
Va fi un maraton în care bloggerii se vor cunoaşte între ei, şi -ieşind din anonimatul blog.ro - se vor arăta aşa cum sunt ei cu adevarat tuturor celor prezenti: timizi sau nestăpâniţi, incisivi si inspirati, talentaţi si dornici de a arăta tot ce pot.
Un joc al sorţii şi al întâmplării a făcut ca între momentul lansării invitaţiei de inscriere la ZBB şi momentul efectiv al desfaşurării acesteia, să trec din tabăra anonimă a bloggerilor in echipa Casei Studentilor care va găzdui evenimentul.
Blogul meu a pornit acum doua luni de la pozitia 33000, ca acum să urce cu peste 20000 de pozitii, până pe locul 12651.
Sincer, am sperat şi am visat un loc în prima mie de locuri, dar deocamdată nu am reuşit din mai multe motive : nu sunt şi nu voi deveni vedetă, nu scriu despre piţipoance şi nici despre mârlani, nu scriu şi nu vorbesc porcos, nu fac politica niciunui partid ca să fiu citit şi aprobat de unii şi înjurat de adversarii acestora, nu scriu întotdeauna despre subiectele la modă etc.
Voi rămane cu poveştile mele de viaţă aşa cum le percep eu ca REFLECŢII.
IMPORTANT
Cei prezenţi la ZBB pot participa la o tombola cu premii, iar duminică seara sunteţi aşteptaţi la un party al bloggerilor.
SUPER IMPORTANT
Pe 4 iunie, la Palatul Şuţu, (la Universitate - Muzeul de Istorie al Municipiului Bucureşti) va avea loc vernisajul expoziţiei FOTOGEOGRAFICA, festivitatea de premiere a concursului de fotografie pentru tineret ajuns la a XII-a ediţie, ocazie cu care a fost editat in conditii grafice deosebite un catalog cu fotografiile participanţilor. Acesta este rezultatul muncii neobosite şi inspirate al unei echipe de profesionişti, precum Paul Bordaş şi Petrisor Iordan, din partea Casei Studenţilor din Bucureşti, care au beneficiat de sprijinul artistului fotograf Dinu Lazăr şi de patronajul prestigios al National Geographic Romania prin redactorul şef Cristian Lascu.

0 comentarii:



Trimiteți un comentariu