VH 2 - Mi-am implinit dorul de muzica buna !

14 februarie 2010, adica de Sfantul Valentin, am lansat festivalul "Dragolentin"(De la Sf. Valentin la Dragobete) cu concertul "Despre iubire" al supergrupului VH 2.
 Fara a exagera acesta reunesti mari muzicieni:
   Mihai Pocorschi, compozitorul si  chitaristul solo,fondatorul VH2,(dar si al  Grupului Holograf!), care de peste 30 de ani activeaza la Casa Studentilor din Bucuresti;
  Gabriel Cotabita, solistul atat de talentat si cunoscut (trecut si el pe la Holograf!);
  Razvan Lupu "Lapi", un tobosar cu cu mare experienta, fost component al grupurilor Kripton si Vama Veche;
 Catalin Catoiu zis "Teava",percutionist, dar mai cunoscut ca actor de telenovele si iubit de vedete (printre "fostele" sale se numara Jojo si Lori, pe care a crescut-o de la 16 ani !),
   dar si basistul Make si chitaristul solo Vladimir Pocorschi junior.
Atmosfera a fost deosebit de calda,  cuplurile de indragostiti au venit in numar mare si au cantat hiturile VH2 alaturi de cei de pe scena. Au fost reluate toate piesele cunoscute si foarte indragite de public, dar si doua piese noi, una deja foarte ascultata  in aceasta perioada, cea  cu refrenul "Nu mai pot (sa te uit...), dar as vrea...", cu toate adevarate poeme dedicate dragostei si nostalgiei lasate de plecarea iubitei.
 Cele trei bisuri care au dus la epuizarea puterilor membrilor trupei si faptul ca spectatorii nu se mai dadeau dusi din sala de spectacol au confirmat faptul ca Festivalul a debutat cu bine, Concertul VH2 deschizand poarta spre cele zece zile dedicate dragostei si studentilor la Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti.

0 comentarii:



Trimiteți un comentariu