Lansare de album Victor Socaciu - artist, organizator si politician

 Azi, orele 18, la Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti va avea loc concertul de lansare a CD-ului "Iedera", realizat integral de care artistul Victor Socaciu. Va fi un spectacol complet in care Victor va canta alaturi de trupa sa "Biroul Executiv", dar ii va avea alaturi si pe fostii sai colegi din Cenaclul Flacara, la randul lor artisti de marca, Mircea Vintila si George Nicolescu, precum si pe actrita Maria Ploaie.
  Cred ca Victor nu mai are nevoie de nici o prezentare. Este un artist complet, dar si o personalitate complexa. Pe vremea Cenaclului Flacara, era si cantautor, dar si ziarist la Flacara, scriind  si publicand cronicile spectacolelor. Dupa revolutie a inventat si organizat Festivalul "Om bun", practic resuscitand miscarea folk si interesul publicului pentru acest gen muzical.
S-a remarcat de asemenea ca initiator al unui sindicat al artistilor, dar si pentru luarile de pozitie in diverse actiuni publice.
 De la inceputul actualului ciclu parlamentar Victor Socaciu este deputat si are o activitate sustinuta in cadrul Comisiei de Cultura, ultima interventie avand-o chiar ieri la dezbaterea rapoartelor de activitate ale Consiliilor de Administratie ale Radioului public si ale TVR.
  Tot ieri Victor si-a inceput turneul national de lansare al albumului "Iedera", cu un concert la Ploiesti.
In calitate de gazda al spectacolului din aceasta zi si datorita faptului ca repetitiile pentru inregistrari s-au facut tot la Preoteasa, impreuna cu baietii de la Bandidos, va invit sa veniti la locul facerii acestui nou produs cultural, marca Victor Socaciu.
Si din cate stiu,Victor va mai asteapta cu o surpriza : va da autografe pe mapa CD-ului sau care va fi insotit de o sticla de vin oferita cadou de Domeniile Ostrov.

0 comentarii:



Trimiteți un comentariu