Truverii la Teatrul PODUL

Am avut ocazia sa asist la concertul de muzica medievala sustinut de catre Grupul "Truverii" in sala Teatrului PODUL pe data de 19 februarie.
A fost o adevarata revelatie.Nu m-am putut satura de muzica lor antrenanta, de voia buna si de comicariile pe care le face Misu Todor in timpul concertului.
Toti sunt adorabili: canta,zambeste si danseaza Carmen,  Gabi bate sa rupa tamburinele,  canta de-ti iau ochii Irina Macovei la vioara, Alexandra Stoenescu la chitara  si Sandra Gaitan, voce.
Principalele proiecte ale Truverilor se vor desfasura la vara: Festivalul Curtea Comediantilor de la Rasnov(17-18 iulie) si Festivalul de la Sighisoara (23-25 iulie).
Tot in acest an repertoriul grupului se va imbogati cu cantece din colectia lui Anton Pann si se va aduna material pentru editarea unui nou CD.
Desi stiu ca Misu Todor si Carmen Maruntelu lucreaza la un proiect a carui concretizare va duce la mai multe turneee in stainatate, eu mi-as dori sa vad un concert al lor la Bucuresti care sa aiba o audienta mai mare chiar decat la Sighisoara.
Acolo este locul unde grupul Truverii se simte ca la el acasa, nu de alta dar Misu este adevaratul deschizator de drumuri al celor care azi organizeaza Festivalului Medieval cu alura comerciala de la Sighisoara.

0 comentarii:



Trimiteți un comentariu