Spectacol "Rampa de lansare",la CCS Bucuresti,dedicat memoriei Mihaelei Runceanu

Dragi prieteni,
a dat Dumnezeu sa pot organiza si acest spectacol in memoria Mihaelei Runceanu la comemorarea a 22 de ani de la disparitie.
E o minune dumnezeiasca cum s-a putut pastra spiritul adoratiei pentru Mihaela Runceanu la oameni de varste diferite,la oameni care au cunoscut-o personal, dar si la oameni care doar au admirat-o pe scena, la radio sau la televizor.Culmea, Mihaela are admiratori dintre oameni cu varsta sub 30 de ani, care atunci cand ea canta si era printre noi, erau tinere sperante la gradinita!
Ne vom vedea cu totii la spectacolul de pe 1 noiembrie - doar cei care sunt in tara, e adevarat!- dar am primit foarte multe mesaje de la admiratori care regreta ca nu pot participa la acest spectacol deoarece locuiesc si lucreaza departe de tara.
Multi artisti au dorit sa fie pe scena la acest spectacol(cu totul vor urca pe scena peste 30 de cantareti si dansatori!), multi altii vor veni data viitoare, iar altii chiar daca nu vin la acest gen de spectacol nu au uitat sa-i poarte respectul cuvenit fostei lor profesoare sau colege de generatie.
Stiu ca nu-si are rostul repetitia, dar acest spectacol este cu Mihaela Runceanu(in secvente video!)si pentru Mihaela Runceanu.
Va astept pe toti cu drag sa o omagiem pe Mihaela Runceanu.

P.S. De asemenea, dupa ce ne vom intalni marti la spectacol, vom alcatui grupul care se va deplasa sambata 5 noiembrie la Buzau,pentru o vizita de reculegere la mormantul Mihaelei Runceanu.

RAMPA DE LANSARE, editia a VI-a
Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti si Asociatia Culturala Fan Club Mihaela Runceanu
Organizeaza Concertul “PENTRU VOI,MUGURI NOI”, concert dedicat memoriei Mihaelei Runceanu,
Marti , 1 noiembrie 2011, ora 18.30, Sala Mare
Artisti in concert
Formatia „Amadeus”, Andreea Runceanu si Xenti Runceanu, Alina Sorescu, Silvia Dumitrescu, Miki( ex.K-pital), Ioana Sandu, Marian Stere,Simona Florescu,Ion Radu(de la „X-Factor”),Bogdan Ionita,Nicoleta Opait, Catalin Magdalinis, Francesca Suciu,Aurel Toma
si “Muguri noi” – tinere talente: Rodica Tudor, Camelia Stanciu, Denisa Trofin, Diana Doroftei, Adi Gutu,Cristina Stroe, etc
Cu participarea extraordinara a doamnei Stela Enache!
Spectacol prezentat de Bebe Astur si Mihai Bogatu.
Invitati surpriza!

0 comentarii:



Trimiteți un comentariu