Rampa de lansare pe 5 aprilie la Casa Studentilor din Bucuresti

Sper ca am pornit bine cu Rampa de lansare si va invit la cea de-a treia editie care va avea loc la Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti, Club Old School, etaj II, 5 aprilie 2011,ora 19,00.
Proiectul “Rampa de lansare” propune reînvierea unei tradiţii atât de familiare CCS, aceea de a ne aduce aproape muzica şi poezia, dar şi tinerii cu preocupările lor specifice , artişti care susţin ideea de cenaclu studentesc. Proiectul, aflat la a treia ediţie, are un obiectiv ambiţios, acela de a pune bazele unui nou cenaclu studenţesc care să se dezvolte pe modelul Cenaclului “Trei ceasuri bune” - exemplu de succes cu ani în urmă.
Proiectul va reprezenta cu adevărat o rampă de lansare pentru artiştii tineri, elevi şi studenţi.
Programul « Rampa de lansare »:
Vernisajul expozitiei personale de fotografie Doria Drăguşin, « Viaţa monahala »
Invitaţi: poeţii George Stanca si Ovidiu Mihailescu
Prezentare de carte: Crista Bilciu- « Poema desnuda » Premiul Uniunii Scriitorilor pe anul 2010 pentru debut in volum
Program muzical susţinut de tineri artişti, elevi si studenţi:
Andra Muresan - muzica folk si cover-uri, studentă la Filozofie
Mircea Lungu – muzica instrumentala ambientala, master in IT in Marea Britanie
Grupul folk « Rapsotree » – format din elevi de la Colegiul National Gheorghe Sincai
Recital folk: OVIDIU MIHAILESCU
ION MARINESCU « Tzurla » & Band
Va aştept cu drag !
Pentru a fi mereu la curent cu tot ce se organizeaza la Casa Studentilor din Bucuresti va recomand sa urmariti site-ul "www.ccs.ro".

2 comentarii:

radiowhisper.com spunea...


Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

Mihai Bogatu spunea...


Mult succes radiowhisper si sper sa va pot ajuta si eu cu cate ceva!Trimiteți un comentariu