"Tiptil" a facut show de "Dragolentin" la Casa Studentilor

Tiptil, "TIPTIL", in "sprint" usor, spectacolul din 13 februarie de la Clubul Old School- Casa de Cultura a Studentilor Bucurest, a avut mare succes.
In primul rand, trupa "Sprint-Band" a reusit un spectaculos comeback dupa 20 de ani in care membrii acesteia au cantat in alte formule, dar practic si-au cladit cariere in profesii liberale. "Regasire" a fost mesajul lor pentru public, dar bisul a fost solicitat pentru "Doar inima" si "I can...", oricare dintre acestea avand sansa sa devina hituri.
Marea surpriza a fost "TIPTIL", care are valoare, are compozitii, are prezenta scenica si care face muzica de dans. Stilul nouvelle vague ii prinde de minune pe Bujor-chitara bas,Cretu-chitara, Ciprian-tobe, iar vocile fetelor, Adina si Raluca, sunt de cristal. De miscat se misca foarte bine, mai ramanea ca si Ciprian sa-si ia setul de tobe in brate si sa danseze alaturi de fani.
De profesionistii de la "Trupa no.13" ce-ar mai fi de zis ? Ca au ridicat publicul in picioare inca de la prima piesa si ca alaturi de ei s-a dansat de la inceput si pana la sfarsit.Vorbele sunt inexpresive pentru a putea descrie atmosfera ce s-a creat in jurul "Trupei 13", cea care reuseste sa cante unele piese, de multe ori, mai bine decat originalul.

0 comentarii:



Trimiteți un comentariu