Taberele studentesti, intre vis si realitate - 6 milioane de lei in Turcia

De anul trecut am reluat legatura cu activitatea studenteasca, mai putin cea profesionala si mai mult legata de petrecerea intr-un mod placut si util a timpului liber.
In cursul anului universitar la Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti oferim studentilor o gama foarte diversa de activitati organizand peste 20 de manifestari pe luna. Avem o colaborare stransa cu cele trei federatii studentesti nationale, sprijinindu-ne reciproc si deruland impreuna o multitudine de activitati.
Dar sa trecem la chestiune!
In vara aceasta taberele studentesti au fost organizate cu mare intarziere deoarece licitatia pentru locatiile de tabara la munte si la mare a fost blocata de o contestatie. Cu toate acestea Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti si Complexul Cultural Studentesc Tei au asigurat incepand cu 7 august distribuirea locurilor in taberele de la Costinesti, Bran si Paraul Rece pentru studentii de la facultatile din Bucuresti.
Ca intotdeauna cand ceva nu merge la stat intreprinzatorii privati reactioneaza instantaneu.
Am aflat de oferta unei agentii de turism care te trimite in Turcia cu autocarul propriu, 7 zile de cazare cu demipensiune,cu drum cu tot 10 zile pentru numai 6(sase!) milioane de lei. Anul acesta e de proba pentru cine se va trezi la timp, dar intentia operatorului de turism este ca la anul sa se organizeze totul din vreme si sa faca serii numai de tabere studentesti.
Tuturor vacanta placuta !

0 comentarii:



Trimiteți un comentariu