Madalina Manole, o stea cazatoare

Madalina Manole nu mai este printre noi.
Din pacate, firea ei nehotarata,introvertita si expansiva in acelasi timp, i-a determinat si o iesire din scena demna de o mare artista.Chiar de ziua ei.
Pe undeva pare ca a lasat un gol la fel de mare ca al Mihaelei Runceanu; era la fel de adulata de catre marele public si daca discutam doar dupa cifra de albume vandute, Madalina ar fi ultimul mare artist lansat in Romania de dupa revolutie.
Sunt multe presupuneri legate de adevaratul motiv care a impins-o la sinucidere. Se pare ca Madalina, asa zbuciumata cum am cunoscut-o in anii 90, cu o cumplita relatie de cuplu alaturi de Serban Georgescu(iarta-ma, Serbane!, dar mi-ai spus-o chiar tu si am vazut cu ochii si urechile mele cateva scene de "caznicie" cu Serban si "Mielu'"), devenise si ipohondra. Acum n-a fost la prima tentativa de sinucidere si e posibil sa fi dezvoltat si psihoza ca are cancer. Desi in iesirile publice isi lauda sotul, care e si tatal copilului ei, l-a pus si pe acesta de multe ori in dificultate pentru ca la ea devenise o regula de a nu-si tine promisiunile si de a nu se prezenta la concerte.Ultima dovada e chiar CD-ul inregistrat anul acesta pe care nu a mai apucat sa-l lanseze, dupa ce a anuntat acest lucru de mai multe ori, cu data si ora fixata.
"Suflet de artist" zice toata lumea acum, dar Madalina a avut multe iesiri necontrolate: cand era in culmea gloriei, era geloasa pe o prietena de-a ei, care-i facea si "book"-ul foto, dar nu pentru ca aceea ar fi atentat la Serban, ci pentru ca amandoua iubeau acelasi barbat; pe Serban il adusese in culmea disperarii cu comportamentul ei necenzurat, dar si cu aventurile de la mare, pe care nici nu se mai obosea sa le ascunda;
A rezistat langa Serban atata timp cat melodiile lui i-au adus glorie si bani, doar dintr-un calcul meschin, ca fara piesele si relatiile lui din show-bizz si din radio, mitul "fetei cu parul de foc" s-ar fi stins. Cand a vazut ca melodiile sale nu mai umplu salile si buzunarele, si-a adus aminte ca si-a sacrificat tineretea si frumusetea pe altarul conjugal, si atunci a plecat in cautarea dragostei.
Sincer, intre ei doi, i-am tinut partea lui Serban, pe care comportamentul ei bizar, de papusa rasfatata, l-a bagat in pamant inainte de vreme. Din pacate, ea l-a subjugat cu farmecul si cu acel vin-o-ncoa si -desi treceau prin niste crize groaznice-, el nu a mai avut curajul sa renunte a doua oara la un artist creat de el, cum a facut cu Carmen Radulescu, cand aceasta l-a parasit pentru fiul dirijorului Paraschiv Oprea.
Imi pare rau pentru disparitia Madalinei, la fel cum am regretat si moartea timpurie a lui Serban Georgescu. Imi pare rau pentru copilasul pe care fiecare l-a lasat orfan, desi daca Madalina si-ar fi putut tine nervii in frau, astazi ar mai trai amandoi, ar mai crea, si-ar tine fiecare copilul de manuta.
Oameni buni,nu va suparati pe mine, ca va intinez idolul, dar pe cat de mare a fost Madalina ca artist, pe atat de tare l-a ranit si la ciopartit sufleteste pe Serban care n-a mai avut viata dupa EA si fara EA. Pentru el, Eniko a aparut prea tarziu, cand viata lui sentimentala se ruinase de focul Madalinei.
Serbane!, de acolo de unde esti, daca mai poti sa citesti, aduti aminte ca ai venit la Club, in Piata Lahovary, ca sa cauti o adolescenta cu voce care sa o inlocuiasca pe Madalina care iti facea numai zile fripte!
Cu totii traim o singura viata si nu prea apucam sa invatam din greseli.Madalina a pus punct si nu mai poate indrepta nimic.Varsam o lacrima pentru ea si lasam vocea ei sa cante mai departe...

4 comentarii:

Anonim spunea...


frumos comentariul!Imi pare nespus de rau pentru Serban, dar mai tare ma doare gestul facut de Madalina,un gest necugetat,mai ales din prismafaptului ca a avut un copil, pe care l-a lasat acum...Dumnezeu stie ce-o fi cu el...Daca privim prin prisma religioasa,e un foarte mare pacat sa te sinucizi, cu atat mai mult cu cat viata nu ne-o dam, ci NE ESTE DATA!Sincere parari de rau...

simona ionescu spunea...


Buna, Mihai. Cu tragedia asta ti-am descoperit blogul. Intra la mine si vezi ce am scris, chiar inaintea ta, despre perioada in care te vizita des la Tineretul liber. www.simonaionescu.ro

simona ionescu spunea...


www.simonaionescu.ro

alinadrian spunea...


http://alinadrian.wordpress.com/2010/07/16/carmen-harra-zice-ca-remu%C8%99carile-omoara/Trimiteți un comentariu