Club folk cu Maria Gheorghiu la Casa Studentilor din Bucuresti

         Vineri 20 noiembrie 2009 a cantat Maria Gheorghiu la Clubul Folk de la Casa Studentilor din Bucuresti.
   Clubul a debutat interesant cu Daniel Iancu, pe 23 octombrie a.c., la sala Old School, dar practic abia acum incepe sa se creeze atmosfera de club. Desi am dorit sa-l ajut pe Mircea Bodolan, ca sa poata lansa clubul printr-o manifestare folk de amploare, artistul a dorit sa managerieze singur noul produs cultural. A propus nume cunoscute precum Mircea Vintila si Zoe Alecu, dar si Maria Gheorghiu, Raul Carstea si Tic Petrosel cu pianista Marlene Janet Hristea.
  De la inceput atmosfera a fost excelenta, toti cei prezenti cantand, aplaudand si participand activ alaturi de vedeta serii. Maria a dezlantuit trilurile sale caracteristice, cantand atat compozitiile care au facut-o cunoscuta marelui public, dar si piese din tezaurul mondial al genului.
    Au fost si mai multe surprize: Cristian Paturca a cantat trei cantece si a anuntat ca isi va lansa noul album chiar la acest club pe 21 decembrie,  Alexandru Zarnescu a cantat si el putin (pentru cei care nu-l cunosc, e vorba de fostul membru al cenaclului Flacara, cu celebrul sau hit " Eminesc...uuu") si o studenta la arte frumoase - Eva Radu- care a pictat in timpul spectacolului un portret (de un metru patrat!) al Mariei Gheorghiu. Daca va spun ca in sala au fost regizorul Ioan Carmazan, reporteri radio-tv, din presa scrisa si editori de blog, ma credeti cand spun ca aceasta a fost prima seara cu adevarat reusita a noului Club Folk de la Casa Studentilor din Bucuresti ?
  Vinerea viitoare va astept si pe voi la spectacolul in care va canta Eugen Avram. Ora de incepere va fi 21, deoarece pana atunci va juca Teatrul PODUL, in prima zi a Festivalului de Teatru "Eugen Ionescu".
Pentru a va informa la timp si corect, consultati site-ul Casei de Cultura a Studentilor din Bucuresti, adica http://www.ccs.ro/ .     

0 comentarii:



Trimiteți un comentariu