"Pentru voi, muguri noi" - spectacol dedicat Mihaelei Runceanu pe 4 noiembrie 2010

Pe 4 noiembrie 2010, ora 19, la Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti va avea loc spectacolul "Pentru voi, muguri noi" dedicat Mihaelei Runceanu de la a carei tragica disparitie se vor implini 21 ani pe data de 1 noiembrie.
Spectacolul este organizat de catre Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti si Fan Clubul Mihaela Runceanu, initiatori fiind Andreea Runceanu, Xenti Runceanu si Mihai Bogatu.
Va fi un spectacol de inalta tinuta artistica sustinut de catre trupa Amadeus, care a invitat pe scena pe Alina Sorescu, Vlad Mirita, Irina Popa, Minodora Dedis si Xenti Runceanu.
Cu mare bucurie anunt participarea in spectacol a doamnelor Corina Chiriac si Stela Enache, care si-au dat acordul cu multa amabilitate.
Nu vor lipsi solistii care ne-au fost alaturi in toate spectacolele dedicate Mihaelei:Silvia Dumitrescu,Marina Florea,Miki-ex Kapital(Mihaela Marinache), Cristina Manoliu,Marian Stere si Catalin Magdalinis.
In spectacol vor canta si "muguri noi", copii si tineri solisti talentati,premiati la multe concursuri de gen: studenta Rodica Tudor( premiul II la Mamaia, anul acesta),Bianca Purcarea(Buzau,17 ani,finalista la Mamaia,membra a baking-vocal grup la finala Eurovision pentru Paula Seling si Ovi), Alexandru Tudor(15 ani,elevul Cristinei Manoliu),Denisa Trofin(13 ani,eleva lui Adrian Daminescu),Bianca Lixandru(10 ani, eleva lui Marius Teicu, recomandata de Aida Borovina).
Vor fi multe secvente video cu Mihaela Runceanu si multe alte momente interesante, in spectacol urmand sa apara si o trupa de dans.
Au fost lansate invitatii catre multi alti artisti, dar acestea sunt confirmarile din acest moment.
Saptamana viitoare va fi gata afisul spectacolului, iar Andreea Runceanu si colegele de la Amadeus vor populariza evenimentul la TV:luni 25 octombrie vor aparea la Antena 1, la "Razvan si Dani", iar mai aproape de data spectacolului la "Danut SRL"(TVR 1) si "Happy Hour"(PRO TV).
Am invitat in spectacol si doua soliste care s-au rodat la spectacolele Clubului Mihaela Runceanu si care in timp au confirmat: soprana Madlen Pascu(apropo, a doua zi dupa spectacolul nostru, pe 5 noiembrie va canta in premiera Operei Romane "Olandezul zburator") si Ioana Sandu, o talentata interpreta a melodiilor Mihaelei Runceanu, dar si cu un bogat repertoriu propriu, alcatuit din cele doua CD-uri, "Despartirile"(editat in 2007) si "Intalnirile"(proaspat, din 2010). Pe Ioana o puteti vedea pe Youtube si va puteti convinge si singuri, de vocea ei superba, de trairea sensibila si de versurile proprii de-a dreptul cutremuratoare.
PS1 Mai multi fani au solicitat Electrecordului si avem promisiunea doamnei directoare Florina Velicu ca va fi amenajat un stand de la care vor putea fi achizitionate CD-urile cu Mihaela Runceanu:"Vom fi mereu" la pretul de 15 lei si cel proaspat editat "Mihaela Runceanu - Roxana Popescu" la pretul de 20 lei.
PS2 Pentru fani, mai am un anunt: sambata 30 octombrie, dimineata,la ora 8.30, vom pleca la Buzau pentru depunerea unei coroane de flori la mormantul Mihaelei Runceanu. La cimitir, va avea loc o slujba religioasa la care vor participa parintii Mihaelei, rudele si fanii de la Buzau.
Pana azi,28.10, s-au inscris 10 persoane, asa ca ar mai fi loc in microbuz.